25 Haziran Nalkapon Kocaeli At Yarışı Tahminleri


Nasılsın yeğenim, iyi misin? Bakıyorum da bugün Kocaeli'de tam da beklediğim atlar koşuyor. Hepsini de ceketimin iç cebine sıvıştırmışım. Anlayacağın cebimiz şişecek. 


Kuşları camımda bulgur, su bekliyor. Onlara her sabah istihkaklarını veriyorum. Karanlık çöktüğünde de gecenin kralı baykuşlar camıma tünüyor. Onların karnını doyurmak da boynumun borcu. Bahçemdeki kedilerin, köpeklerin her gün bir kilo dana pirzola hakkı var. Kasap Nuri'yi haraca bağladım. Kemiğini köpeklere, etini de kedilere ayırıyor. Sen sen ol hayvanlara iyi bak. 


Bugün seninle Tiranlardan hesap soracağız yeğen. Unu, yağı, şekeri stoklayıp fukaranın cebine göz dikenlerin sonunu getirmemiz lazım. Dolar sabit, övro sabit ama onlarda fiyatlar düşmedi. Bu sabah Mikros'un kapısına dayandım. Bunu kabullenmem mümkün değil, fiyatlarda damping olmamış diye ortalığı inlettim. Mağazanın müdürü Gıravat Nuri, önümde ceketini ilikleyip beni odasına buyur etti. "Nalkapon Dayı, namın sınırları aşmış. İsrailli patronlarım beni uyardı. Nalko gelirse ona ikramda kusur etme, iyi ağırla, yüzümüzü kara çıkarma" dediler. Fiyatlarda damping yapmamız an meselesi ama biz de pahalıya aldık be Dayı, ucuza satamıyoruz. Yeğenlerine söyle biraz sabretsinler dedikten sonra 5 litre yağı hediye paketi yaptırıp önüme koydu. Çam sakızı çoban armağanı derken yüzü gülüyordu. 


Yağı kaptığım gibi diğer dört marketten biri olan Karfur'a gittim. Orada da rezillik çıkardım. 5 kilo unu kaptım. Sonra da öbür üçüne gidip şekeri, salçayı, helvayı yüklendim. Cebimden beş kuruş çıkmadı. Hepsini de fukaralara dağıttım. Sen hakkını aramazsan kimse vermez, haberin ola. 


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon Kocaeli At Yarışı Tahminleri


1. ALTILI


5,4,3,6
3 DİPERGATÖR BANKO
5 PRENS LEVENT // 1
3,2,5,7,4,8,9,11
7,2,3,5,9
2,4,6,8,5


400 TL // 800  TL


2. ALTILI


3,2,5,7,4,8,9,11
7,2,3,5,9
2,4,6,8,5
1 WAR COMMANDER BANKO
4,1
7,2 // 6,9


400 TL // 800 TL


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..