01 Haziran Nalkapon Ankara At Yarışı Tahminleri

 


Benimle dans etmek zordur, samba bilmeyen piste çıkmasın. Nasılsın yeğenim, iyi misin? Ben bugün de her zamanki gibi müthişim. Sincanlı Sincap Nuri yeğenimle yaptığım gizli görüşme de iyi geçti. Maşallah.


Sincap Nuri'nin dediğine göre ilk koşudaki Çeli Beza fişek gibi hazırlanmışlar. İkinci koşudaki Senza Fiato da İguazzu Falls da White Spear da zımba gibiymiş. Aralarından su sızmazmış. Onlardan üçlü bahis bekliyor. Bitmiş üçlü kuponlarını dünden yatırmış. Sarptay'ın geçilmesi mümkün değilmiş. Ahmet Çelik yeğenim de Akatahan'la resital peşine düşmüş. Ama rakipleri sıkıymış. Kırmızı Başlıklı Kız, kurda dersini vermek için ormanda yürümeye başlamış. Son ayaktaki Asyalı Gelin de Nevzat Avcı yeğenimi görünce çok sevinmiş. Nuri bunları verdi. Ben de yanına üstün altılı bilgimle bulduğum, mayın detektörlerimle tespit ettiğim bombaları yazdım. Geri kalan ayakları da iki gözüm kapalı geçeceğim söylentileri doğrudur. 


Bu ne yeğen! Bugün kahveye gitmek için sokağa çıktığımda üstüme kum yağdı. Bunu düşmanlarımın bir oyunu diye düşünsem de kahveye gittiğimde emekli takımından Bonkör Mustafa'nın kafamıza yağanların inşaattan uçan kum olduğunu söylemesi mümkün oldu. Bu müteahhitlerin kendileri yetmezmiş gibi bir de inşaat kumlarını getirdiler. Bunu kabullenmem mümkün değil. 


Zam zam zam! Zamcıklar durmuyor yeğenim. Önce doğal gaza, sonra da elektriğe zam yaptılar. TJK Reisi de elinden geleni ardına koymadı. Artık nefes alamıyoruz. Eskiden dolabımı doldurur, stoklarımı yapar, her gün bir tabak leblebi yerdim. Artık bir avuç yiyorum. Sabahları yediğim peynirin porsiyonunu da yarıya düşürdüm. Bu gidişle sonumuz harap, haberin ola. 


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon Ankara At Yarışı Tahminleri


1. ALTILI


1 ÇELİ BEZA // 4,6
9,1,3
8,4,10,7,5,6
2 SARPTAY BANKO
11,5,9,2,1,12,6,4
5,8,9,7,3


360 TL // 1080 TL


2. ALTILI


11,5,9,2,1,12,6,4
5,8,9,7,3
11,14,1,6,13
6,1,2
8 KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ BANKO
2 ASYALI GELİN // 1,5


300 TL // 900 TL



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..