19 Eylül Nalkapon Ankara At Yarışı Tahminleri

 


Bugün Süpürgeci Sülo'dan gizli bir arama aldım ama ben asıl gizli aramayı Sincanlı Sincap Nuri'den bekliyordum. Sülo bana "Fırtınalı günlerde sabırla seni bekleyip müthiş kurgularından istifade etmeyenler çok üzülür, sonra da başını duvarlara vurup, kıymetini bilemedik, diyerek ağlar Dayı'm" deyip kapattı. Berhudar ol Sülo, dedim. 


Onun beni sabah sabah övmesi hoşuma gitti. Popülerliğimin arttığını hissettim. Son günlerde bozuk olan moralim yerine geldi. Hemen sokağa çıktım. Üç simit alıp kahvenin yolunu tuttum. Kapıdan içeriye girdiğimde ne göreyim! Emekli takımı, Büllük Adnan'ın etrafında kümelenmiş. Ellerinde de Fanatik'le Fotomaç var. Büllük onlara kupon yapıyor. Çaykur Rıza'yı çağırıp durumu sordum. "Sorma Nalko, son günlerde müthiş kurguların kötü gidince emekli takımı senden umudu kesti. Bunu fırsat bilen Büllük de onlara ortaklık teklif etti. Şimdi kupon çıkarıyorlar." 


Onları biraz kestim. Sonra da bülteni önüme açtım. Son teknoloji süper zeka telefonuma Sincap'tan arama gelmedi. Ondan ümidi kestim. İş başa düşmüştü. Büllük'ü bugün madara etmem mümkün olmalıydı. Bültene baktıkça jetonum düştü. Sülo bana kripto mesaj vermişti. Sabırçiçeği, Queen Kıymet, bir de Lavin Fırtınası bankolarını tespit etmem uzun sürmedi. Müthiş kurgum artık hazırdı. Müsveddeye yazdım. Kahvecinin çırağını çağırıp ganyana yolladım. Cebine de yüklü bir bahşiş koyup benim olduğunu çaktırma dedim. Ortaklarımın çoğalmasını istemem. Tevziye çok bölünür. Sonra da sitedeki yeğenlerime çok gizli koduyla yolladım. Onlar da sana verdi. Artık tadını çıkar.


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon Ankara At Yarışı Tahminleri


1. ALTILI


5,10,1,4,6
10 SABIRÇİÇEĞİ // 5,1
3,6,2
7,6,5,1,3,4
1 LAVİN FIRTINASI BANKO
1,7,2,3,5,8


270 TL // 810 TL


2. ALTILI


7,6,5,1,3,4
1 LAVİN FIRTINASI BANKO
1,7,2,3,5,8
8 QUEEN KIYMET // 2,1
1,5,4,2
2,3,5,7,11


360 TL // 1080 TL



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..