04 Haziran Nalkapon Kocaeli At Yarışı Tahminleri(TUTTU 496 TL)



Her ne kadar Ankara bülteninde favoriler resital yapmış olsa da Kocaeli bülteninin tevziyesinin yüksek olacağı istihbaratını aldığım söylentileri doğrudur. 


Karşıyakalı Cemo yeğenim sabah erkenden soluğu Kocaeli'de aldı. Önce kayak yaptı. Sonra da ahırları tek tek dolaştı. Ondan İzmir tüyosu isteyen seyisleri bir araya toplayıp selamımı söyledi. Hepsi bülbül gibi öterken o da pür dikkat onları dinledi. 


Bana yaptığı gizli aramada "Dayı'm dördüncü ayakta sen sen ol söyleyeceğim bankoyu mutlaka yaz. Beşinci ayaktaki müthiş bomba bankomu da es geçme. Her ne kadar üstün altılı bilgin olsa da bu defa sağlam yerden geliyorum, haberin ola. Ellerinden öperim, şansın bol ola" dedi. 


Onunla konuştuktan sonra söylediklerini bir bir yazdım. Şimdi hepsini sana vermem mümkün olacak. Ama yeğenim bakıyorum da sen sayfaları söğüşlemeye, sitedeki yeğenlerime omuz vermemeye, onların paylaştıklarını paylaşmamaya devam ediyorsun. Sırra kadem basmaları an meselesi, demedi deme. Sonra "Acaba Dayı'm bugün kimi banko verdi" diye diye sokaklarda dolaşır, ganyanda perişan olursun. Eskisi gibi caka satamayınca da etrafındaki yardakçıların sayısı azalır. İkimiz de bunu istemeyiz değil mi?


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon Kocaeli At Yarışı Tahminleri


2,8,5,4,3,1
1,10,9
1,4,2,5,3
2 DİSPERGATOR BANKO
10 TARÇINKIZ
// 3,5
7,5,8,3,6,10


270 TL // 810 TL

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..