18 Haziran Nalkapon Ankara At Yarışı Tahminleri


TJK Reisi boş durmuyor. Arka arkaya müthiş kurgularımla resital yapınca hemen yardakçılarını toplayıp tap sikrıt bir toplantı yapmış. Beni ne zaman ortadan kaldıracaklarını sormak için de FBI'yı aramış. Hatta Amerikan Reisi Bidon'la da el altından konuşma yapmış. İkisi de ne kadar çaresiz kaldıklarının farkındalar. Daha İtalyan mafyasını devreye sokmadığımı biliyorsun yeğenim. Onları çağırırsam TJK Reisi kaçacak delik arar. Korkma, Dayı'nın arkası sağlam.


Bugün Sincanlı Sincap Nuri'yle tap sikrıt bir görüşme yaptım. Bütün gizli bilgileri toplattım. Sincap'ın morali iyiydi. TJK Reisi'nin fedaileri son birkaç gündür peşinde değilmiş. O da rahat rahat ahırları gezip seyisleri bülbül gibi öttürmüş. Bütün seyislerin de morali bozukmuş. İki müthiş bankoları varmış, ikisi arka arkaya iki ayakta koşuyormuş. Tutmuş çifte kuponu yapmaları süper olmuş. 


DOROTHY GALE, ANTIOCHOS'u uçan kuş geçemez diyorlarmış. Artık ümitlerini tutmuş ikili, üçlü kuponlarına bağlamışlar. Bazıları da danaya ortak girer gibi iki müthiş bankolu 20 gaymelik ortak kuponlar yapıyorlarmış. Ben Sincap Nuri'nin yalancısıyım.


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon Ankara At Yarışı Tahminleri



2. ALTILI


3,10,2,11,5
9,1,3,2,10,5
1,7,3,5,2
2 DOROTHY GALE BANKO
3 ANTIOCHOS // 1
7,1,8,10,4,5


450 TL // 900 TL


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..