13 Haziran Gizli Eküri Ankara At Yarışı Tahminleri


 

POETRY IN MOTION: Ayhan Kurşun idaresinde 1000-1.01 yaptığı işinde jokeyinden aldığı olumlu not neticesinde deklaresi de yapılmış görünüyor. Usta ellerde hazırlanan safkan, ilk startı için kusursuz hazırlıkları ile birinciliğin güçlü adayı. 


TESORO: Aradan sonra katıldığı mücadelelerde daha önceki performansından uzak görünen Tesoro, gördüğü yarışların ardından boş kilo ile denk rakiplere karşı gireceği koşuda favorim olacak. 


KATI ZAMANI: Kum pistte bileği bükülmeyen bir isim olan Katı Zamanı, çimde istenilen performansı ortaya koyamamıştı. Bugün yine çok etkili hazırlıklarla gireceği yarışta şampiyon jokeyi Selim Kaya idaresinde kazanması işten bile değil. 


TORUN CALLAS: 4 boy geç başladığı yarışta ikinciliği burun farkıyla End Game'e kaptıran Torun Callas, bugün ciddi rakipleri ile arasında kilo farkının olmamasından istifade ederek birinciliğe uzanacaktır. 


UĞURCANHAN: Elazığ'dan geldikten buna benzer bir grupta içeriden yaptığı ataklarla elde ettiği üçüncülükte beğendiğim Uğurcanhan, bugün bu grupta uygun sıkleti ile kazanabilecek durumda. 


Şansınız bol, bahtınız açık olsun. 


Gizli Eküri Ankara At Yarışı Tahminleri


2. ALTILI



6,5,8,9,10
10,7,5,4,1
3,4,6,7,10,8,1,2,5,9
3 KATI ZAMANI // 1
1 TORUN CALLAS BANKO
7,6,3,1


500 TL // 1000 TL

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..