10 Haziran Nalkapon Bursa At Yarışı Tahminleri


 

Şov var yeğen şov! Dün birinci İstanbul bülteninde resital yapmamız mümkün oldu. Cebimiz şişmese de yüzümüz güldü. TJK Reisi öfkeden deliye döndü. İki müthiş bankom karşısında çaresiz kalması önü çıldırttı. Onunla daha oynayacağım yeğen, bunlar iyi günleri.


Bugün Karşıyakalı Cemo kod adlı seyis yeğenimle yaptığım gizli görüşme iyi geçti. Dün oturduğu apartumanın reisiyle arasında münakaşa olmuş. Aidatları geciktirince başına belayı almış. Merdivenden çıkarken önünü kesen apartuman reisine "Makul sebeplerim var Soner Bey, iki kere bedel ödemeye de hazırım." deyip rest çekmiş. Her ne kadar o anda bana hiç istihbarat vermeyip gizli aramayı sonlandırması canımı sıkmış olsa da ona anlayış gösterdiğim, gizli arama biter bitmez son teknoloji süper zekâ telefonumdan cep harçlığı yolladığım söylentileri doğrudur. 


Cemo'dan bir şey çıkmayınca bülteni önüme çekip çalışmaya başladım. Sonra da müthiş bankolarımı tespihe dizer gibi dizdim. O da ne! Üstün zekâm bana bir şey anlatmaya çalıştı. Birden kafamın içinde Cemo'nun sözleri dönmeye başladı: "Makul sebeplerim var Soner Bey, iki kere bedel ödemeye de hazırım."


Cemo'nun verdiği kripto mesajı benim bile haberim olmadan kirptolok sistemlerim çözmüştü. İkimizin de üç bankosu vardı: Soner Bey, Makul, Bedel İki. İşte o anda Cemo'yu ne kadar iyi yetiştirdiğimi anlamam söz konusu oldu. Kendimle gurur duydum. Hemen üstün altılı bilgimi yeniden devreye sokup müthiş Bursa kurgumu yazdım. 


Şimdi sana düşen bunun kaymağını yemek. Afiyet olsun yeğen. 


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon Bursa At Yarışı Tahminleri


1. ALTILI


2,1,5,6
6,5,2,9,12
3 SONER BEY BANKO
5,6,8,3,4,7
6,5,1,2,3
5 MAKUL // 10,7


2. ALTILI


5,6,8,3,4,7
6,5,1,2,3
5 MAKUL // 10,7
1,3
8 BEDEL İKİ BANKO
1,8,6,5,9,12,4,3,2,7


300 TL // 900 TL

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..