10 Haziran Foto Finiş Bursa At Yarışı Tahminleri

 


KOSOVALI YİĞİT: Şimdiye dek kumda denenen Kosovalı Yiğit, çime çok daha iyi koşmasını beklediğim bir isimdi ve bugün de bunu gösterebileceği bir mücadeleye çıkacak. İdman durumu da iyi olan tay, dördüncü startında ilk birinciliğine yakın görünüyor. Tay yarışı olması sebebiyle risk almayı uygun bulmayanlar için tavsiyelerim ise Rimerbey'in anne kardeşi Mirabebek, iyi durumdaki Samiağa, çimdeki son beşinciliği ile Gökadası olacak. 


SONER BEY: Son dönemde kazanmasını beklediğim birkaç yarışta beni yanıltmış olsa da bugün bu grupta istediği performansı sergileyerek aynayı önde geçebileceğini düşünüyorum. 


GÜRSUYUM: Grup 1 Cumhuriyet Koşusu galibi Gürsu'nun tam kardeşi olan Gürsuyum, onun kadar etkili yarışlar yapamıyor olsa da bu seviye gruplarda her zaman şans bulan bir isim ki son ikinciliğinde biraz daha üst grupta elde ettiği ikincilikle toparlandığını gösterdi. Bugün de bu grupta kazanabilecek form durumuyla ilk şansa sahip. 


BETA ORIONIS: Dişilere mahsus mücadele, günün zorlu koşularından da biri. Benim buradaki tercihim, uzayan mesafeleri iyi koşmakla birlikte Nadas dördüncülüğü bulunan ve Grup 1 Dişi Tay Deneme'de az farkla tabela dışında kalan Özcan Yıldırım'lı Beta Orionis olacak. Kısrağın bu grupla baş etmekte zorlanmayacağını düşünüyorum. 


OHIO MAN: Bu mesafede koştuğu iki çim yarışını da pek zorlanmadan kazanan Ohio Man, jokeyi Ayhan Kurşun idaresinde katılacağı mücadelede zorlu rakibi Mr Baybars'a göre biraz daha şanslı bulduğum bir isim olarak alternatif tekimdir. 


Şansınız bol olsun. 


Foto Finiş Bursa At Yarışı Tahminleri


1. ALTILI


2,5,6,1,4
2 KOSOVALI YİĞİT // 9,5,1
3,1,2,6
7,6,2
9,12,4,1,3,5,10,6
7 BETA ORIONIS BANKO


240 TL // 960 TL


2. ALTILI


7,6,2
9,12,4,1,3,5,10,6
7 BETA ORIONIS BANKO
3 OHIO MAN // 1
8,3,2,4,9
2,5,7,9,6,1,3,4


450 TL // 960 TL 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..