09 Haziran Serkan Yaşar İstanbul At Yarışı Tahminleri


KAÇAR ÜLFET: Urfa'da kazanarak başladığı kariyerini Adana'da kazandığı son yarışıyla süsleyen Kaçar Ülfet, o gün çok formda olduğunu gösteren bir performans sergilemişti. Bir Son Martı tayı olan Ferit Baba'nın sentetik pistte Grup 2 Akbatur ve de Grup 1 Haralar Koşularını kazandığını düşünecek olursak Kaçar Ülfet'in ilk kez çıkacağı bu pisti yadırgamayacağı çıkarımında bulunabiliriz. Ankara'daki son çalışmasındaki sağlıklı görüntüsü de bugün için bize umut veren durumlardan biri. 


STEEL HAWK: Fesih Çetinbaş, son iki koşusunda da kazanmayı başardığı London Power'dan inerek Steel Hawk'ı tercih etmiş. Safkanın İstanbul'daki son üçüncülüğünün yanı sıra 23 Nisan'da Adana'da Serseri Hat'a yarım boyla geçilip Black Lion'ı gerisinde bıraktığı mücadele çok dikkat çekici. Ayrıca Ankara'da 1000-1.04 işi de form durumunun iyi olduğuna işaret ediyor. Aprantisinin tercihini önemli bulduğum bu mücadelede denk grubu gerisinde bırakabilecek güce sahip olmasıyla alternatif tekimdir.


SAİT AKSON KOŞUSU: Erkek Tay Deneme Koşusu'ndan galip ayrılarak çim pistte de kazanabileceğini gösteren Madras, uzayan mesafelerde ne kadar etkili olduğunu zaten ispat etmişti. Geçtiğimiz yılın Gazi şampiyonu jokeyiyle koşudaki en şanslı isim olduğuna inanıyorum. Yine uzayan mesafelerin güçlü ismi Tor Gold da Erkek Tay Deneme'de mesafeden etkilendiğini düşündüğüm bir safkan, Ahmet Çelik'e teslim edilmiş olması da önemli. Türkiye'ye dönen şampiyon jokeyi Kocakaya ile Blue Sunset, farklı orijini ile Zızka ve de henüz yıpranmamış isimlerden biri olup Sakarya ikinciliği dikkat çekici olan Cesur Ali, benim şanslı gördüğüm isimler. 


MASSAVA: Neredeyse bir yıl aradan sonra çıktığı mücadelede düzlüğe elde çıkan safkan, sonlarda bir ara rakiplerinden kurtulsa da içeriden gelen rakibi Sky Light'a boyun eğen Massava, artan kondisyonu ile bugün maidene veda edebilecek durumuyla bankomdur.


KISRAK KOŞUSU: Jenerasyonun en iyi dişilerinden biri olan Giz, Dişi Tay Deneme'yi de kazanarak bu yılın Gazi adayı dişilerinden biri olduğunu Sakarya'dan sonra bir kez daha gösterdi. Anne kardeşi Continious'un uzun mesafe koşuları referans alınacak olursa Mangusta da buradaki şanslı isimlerin başında geliyor. Son kazandığı koşu sonrası gözleri üzerine çeken Queen Proteo, Vancouver'in anne kardeşi olup etkili yarışlar çıkaran Ohrid İncisi ve de Dişi Tay Deneme beşinciliği ile bir anda parlayan Silk Spectre'yi burası için yeterli buluyorum. 


Herkese bol şans dilerim.  


Serkan Yaşar İstanbul At Yarışı Tahminleri

1. ALTILI


7,1,4,2,9
2,3,1
3 KAÇAR ÜLFET BANKO
12,1,3,5,6,14,9,13
8 STEEL HAWK // 2,12
10,12,3,13,4


300 TL // 900 TL


2. ALTILI


12,1,3,5,6,14,9,13
8 STEEL HAWK // 2,12
10,12,3,13,4
12 MASSAVA BANKO
6,8,3
5,7,14,20,13


300 TL // 900 TL

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..