02 Haziran Nalkapon İstanbul At Yarışı Tahminleri


Şov var yeğen şov! İstanbul bülteninde yine resital yaptım. Peşimden gelen yeğenlerim 23 bin gaymeyi alıp cebini şişirdi. Akşam kahveye gittiğinde herkese çay ısmarlayıp gece köprü altına geçti. Bir elinde birası, cebinde leblebisi, öbür elinde de sigarası vardı. Bir duman çekip yıldızlara baktıktan sonra "Acaba Dayı'm yarın kimi banko verecek" diye kendi kendine sordu. Sonra bülteni açıp inceledi ama bir türlü müthiş bankolarımı tespit edemedi. İşte o anda gücümün önünde ceketini ilikleyip eve gitti. 


Dün akşam kahveye gittiğimde Büllük Adnan tebrikleri kabul ediyordu. Emekli takımı etrafını sarmıştı. Yancı Hikmet çayını tazeliyor, Çarkıfelek Osman da şeker atıp karıştırıyordu. Ne olduğunu anlamam mümkün olmayınca Erkete Orhan yeğenime gizli bir mesaj attım. Hemen kahveye geldi. Yanlarına oturup dinledi. Sonra bana gelip "Dayı'm dün Büllük Adnan erkenden kahveye gelip herkese 23 bin gayme veren İstanbul kurgusunu dağıtmış. Hepsi de yakalamış. Şimdi hem tebrikleri kabul ediyor hem de 3000 gayme komisyon alıyor" dedi. Ona gidip kuponun gizli bir fotoğrafını çekmesini söyledim. Halledip geldi. Bir de ne göreyim? Büllük Adnan, Gizli Eküri yeğenimin sana verdiği müthiş kurguyu parayla satmış.


Hemen ayağa kalktım. Büllük'e dönüp " Bakıyorum da bazı kesimler gizlice sayfalarıma girip yeğenlerimin müthiş kurgularını söğüşledikten sonra garip gurebaya parayla satmaya başlamış. Bunu kabullenmem mümkün değil." dedim. O da bana "Hayırlı olsun Nalko, sen de mi buldun" diye sordu. Son teknoloji süper zekâ telefonumu çıkartıp Gizli Eküri yeğenimin müthiş kurgusunu onunkiyle karşılaştırdım. Herkes hayret etti. Emekli takımı kaptırdığı 3000 gaymeye yanarken yan masada oturan, mahalle takımından Goril Orhan birden ayağa kalktı. Büllük'ün bu yaptığını kabullenememiş olması söz konusuydu. Onu boğazından kaldırıp duvara yapıştırdı. Onun can dostu Yılan Kazım da Büllük'ün ceplerini boşalttı. 


Goril, emekli takımına dönüp "Bu da size ders olsun. Nalkapon Dayı'm her gün müthiş kurgularını sayfasında bedava dağıtıyor ama siz Büllük'ten parayla alıyorsunuz. Şimdi verdiğiniz komisyonlarla mahalledeki fukaralara un, şeker, yağ alıp dağıtmam mümkün olacak. Bundan sonra bu mahallede Nalkapon Dayı'dan başkasına güvenip ganyana giden olursa sonu Büllük gibi olur" deyip Büllük'ü bıraktı. 


Görüyorsun yeğenim başarılarımdan kendine pay çıkarmak isteyen bazı kesimler var. Şöhretimi kullanıyorlar. Bunlara karşı tetikte ol. 


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon İstanbul At Yarışı Tahminleri

1. ALTILI


7,1,8,6
4 ŞENALPTUĞ BANKO
6,2,3,1
3,5,9,1,8,6
3 DENİZEFE // 5,6
6,2,5,4,1


300 TL // 900 TL


2. ALTILI


3,5,9,1,8,6
3 DENİZEFE // 5,6
6,2,5,4,1
2,7,1,3,6
3,1,6,7
9 MYSTIC ENERGY BANKO


300 TL // 900 TL

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..