30 Mayıs Nalkapon Antalya At Yarışı Tahminleri


Bugün Bıdık Osman'la yaptığım gizli görüşme verimli geçti. Bana Sağlamcan'la Turbo King'i verdi. Ama kendinden çok da emin değildi. Onu hiç bu kadar tereddütlü görmemiştim. 


Onunla gizli görüşmemi yaptıktan sonra evden çıkıp kahveye gittim. Büllük Adnan beni kapıda karşıladı. Önümde eğilip ceketini iliklerken eliyle içeriye buyur etti. Hemen köpüklü kahvem masama geldi. Onun bu kadar hürmet etmesini anlayamamam söz konusuydu. Köpüklü kahvemden bir yudum alırken "Hayırdır Büllük, bir derdin mi var" diye sordum. Hemen bir sandalye çekip yanıma oturdu.


"Nalko, biliyorsun ki sünnet sezonu yaklaşıyor. Dün Dümbelek Kadir'le Çarkıfelek Osman mahallenin çetelesini çıkardı. Bu sene sünnet çağına gelen çocuk sayısı 122. Senin bir emrinle hepsinin sünnetinde bizi çağırması mümkün olur. Ekonomiyi görüyorsun Nalko, halimiz harap. Senin emrinle dolar, övro da almıyoruz. Elde avuçta ne varsa günden güne eriyor. Muhtara bir haber salman yeter de artar bile." dedi. 


Onu dikkatlice dinledikten sonra Erkete Orhan yeğenime gizli bir mesaj attım. 5 dk sonra Muhtar Kazım, Büllük Adnan'ı aradı. Büllük de koşa koşa muhtarlığa gitti. Anlayacağın, eski düşmanlarımın cebini de şişiriyorum. Her ne kadar yüreğim çelik gibi sert olsa da işin içine çoluk çocuk, aile girdiğinde pamuk gibi yumuşadığı söylentileri doğrudur. Şimdi sen bunları boş ver yeğenim. Doğru ganyana git. Müthiş kurgumun tadını çıkar. 


Gözlerinden öperim, şansın bol ola. 


Nalkapon Antalya At Yarışı Tahminleri

2. ALTILI


9,1,8,3,2,6
6,3 // 4,7,8
1 SAĞLAMCAN BANKO
4,1,5,7,8,3
3 TURBO KING // 2,10
3,11,2,1


115,2 TL // 864 TL



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Bütün yorumlar yönetici onayından geçmektedir. Lütfen küfür etmeyiniz..